top of page
Etsi

Hopptisdag 19.10

Tycker du också att det är trist och jobbigt att hoppträna på egen hand? Är du trött på att kånka av och an med hinderstolpar och bommar för några enstaka skutt?

Nu slipper du! Varannan tisdag kväll nu under hösten bygger vi upp en övningsbana i ridhuset! I hinderparken finns så väl vattenmattor, som grindar och infångare av olika slag och kaffet är varmt på läktaren för alla hejare och hjälpare!Tillfällena är inte ledda, så du hoppar alltså på egen hand. Det betyder att ridvana utan ridinstruktör krävs för att du ska kunna delta. På plats finns van banpersonal som hjälper till med höjning och sänkning av hindren. Totalt ryms 4 ekipage med under samma timme.För att ni alla ska få en bra träningsupplevelse har vi en del riktlinjer som vi förutsätter att ni följer:

  • Kommunicera med de andra ekipagen! Berätta vilka hinder du kommer hoppa innan du styr mot dem.

  • Visa hänsyn! Alla ekipage har lika stor rätt att vara där och träna, så ge även plats för andra.

  • Hinder har förtur! Den som hoppar sin linje/bana/övning har förtur, de andra väjer

  • Du får höja och sänka hinder, men inte flytta på dem eller på annat sätt förändra själva banan.

  • Anmäl dig senast söndagen innan (17.10)! Avbokningar som görs senare än 24 timmar innan debiteras.

Du anmäler dig i bokningskalendern genom att först köpa ett prepaid-kort, och sedan boka in dig under fliken Öppen Bana (https://www.mydigitalbooker.com/losvikaridhus/sv/losvika_ridhus1/open). Du borde utöver betalningsbekräftelsen också få en separat bokningsbekräftelse via mejl. Har du redan ett flergångsridkort (10x/månads/årskort) kan du utan extra kostnad boka in dig med det.


Engångsavgift för öppen bana: 15 €/ekipage


Vill du ha hela hoppbanan för dig själv finns även möjlighet att privatboka hela ridhuset (40 €/timme). Alla privatbokningar görs via Rebecca (+358407224079)


HÄNG MED OCH HOPPA!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page